Jurist som föreläsare

Utbildningar och seminarier

Vi vill vara med och bidra till att just er organisation känner en trygghet genom att lära er mer om juridiska frågeställningar som ni stöter på i era dagliga arbetsuppgifter. Ökad juridisk kunskap är ett perfekt verktyg för att ta kloka beslut som leder till fantastiska resultat.

Sanaz Juristfirma erbjuder utbildningar, workshops, föreläsningar, seminarier och informationsträffar m.m. Vi utformar alltid upplägget utefter vilka ni är och vilka behov just ni har. Vi föreläser ofta för företag, skolor och andra organisationer. 

Vi föreläser om allt ifrån juridisk kunskap vid avtalsskrivning till konsten att tro på sig själv. 

Välkomna att kontakta oss för att diskutera ert behov och upplägg. 

Sanaz drivs av ett stort och äkta engagemang i allt hon gör. Hon fångar med enkla och träffsäkra bilder det hon vill belysa och skapar med det klarhet även i mycket komplexa sammanhang. Sanaz har en karisma utöver det vanliga och vet hur den ska tjäna henne bäst.
Tomas Melander, Sundsvall, grundare och inspiratör vid tankesmedjan Framtidstanken
Med sin utomordentliga talar teknik lyckades Sanaz fånga deltagarnas intresse och bidra till frågeställning och diskussion. Sanaz har en fantastisk förmåga att fånga sin publik, vara väl förberedd inför ämnet som diskuteras och är väl insatt i de ämnen hon jobbar med och det märks tydligt att Sanaz brinner för sitt arbete. Femmes Connect ger sina bästa rekommendationer utan reservationer.